vrijdag 21 juni 2013

Summerbreeze op het Westergasterras - Amsterdam

Donderdagen bij Summerbreeze zijn al 18 jaar een feestje. Sinds een paar jaar heeft het zijn vaste verblijfplaats op het Westergasterrein gevonden, naast de gasbrander. Bij droog weer is er een buitendansvloer waar je tot 23.00 onder de sterrenhemel kunt genieten van latinklanken. Je kunt ook eerst even een hapje doen op het terras van de Westerliefde.
 
Vanaf 19:00 draaien er buiten en binnen DJ's Salsa in de Westerunie en buiten en in het restaurant is altijd een ander soort muziek aan de beurt. De ene week Bachata ,soms zelfs Swingbeat en Oldskool beats, dus ook voor hen die niet voor de latin gaan is er in dit seizoen wel iets te doen bij Summerbreeze. Ook Kizomba en Zouk hebben speciale donderdagavonden. Echt voor elk wat wils, en dat zie je ook aan het publiek dat er op afkomt: jong en oud, doorgewinterd en onbekend met latin, alle soorten mensen zijn er samen in een sfeer die je altijd welkom heet. Iedere week een andere gratis workshop en een andere mix muziek.
 
Traditiegetrouw sluit Summerbreeze het seizoen af met een groot live optreden. Als je precies wilt weten wat het weer doet, en hoe Summerbreeze je per week vermaakt dan kun je het best even op de site www.mysummerbreeze.nl kijken of je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Review by Louke Spigt / 25-05-13 / rated: 5 stars
 
 
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. Aub melden aan de publiek dat vanaf 1900 uur tot 2200 uur is allen maar Zouk......maar veel mensen komen ze na het werk..en willen nog in de zon swingen met salsa...doe gewoon of een andere zaal salsa..of een mix van alle dansen tot met 2200 uur..Pascal

    BeantwoordenVerwijderen