Over deze Blog

Latin Magazine Event Reviews is onderdeel van Salsa.nl en LatinMagazine.eu. Op deze blog zullen wij verslag doen van Latin party's, concerten, congressen en andere events en kan je lezen over de persoonlijke ervaring en mening van Mathieu Leijendeckers, Kelly Stavridaki en ... Wij zijn namelijk van mening dat het goed is om deze ervaringen met andere liefhebbers te delen zodat het onbekende misschien wat minder onbekend wordt en het helpt bij ieders keuze te bepalen om eens nieuwe, leuke en spannende locties en events uit te proberen!

Jouw reviews op deze Blog! 
Heb jij ook ervaring met één of meerder events en locaties waarover je iets kwijt wil. Zou jij ook één of meerdere (niet commerciële) reviews willen schrijven over party's of concerten die jij persoonlijk hebt bezocht? Laat het ons dan weten en wie weet maak jij binnenkort onderdeel uit van het Latin Magazine Event Review Team en staan ze binnenkort ook oline op deze Blog. 
 
Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar: redactie@salsa.nl

Privacy Disclaimer
 
Copyright De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij de ASLAS ProMotion. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van ASLAS ProMotion is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.
 
Merken Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van ASLAS ProMotion, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van ASLAS ProMotion is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.
 
Aansprakelijkheid Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan ASLAS ProMotion niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. ASLAS ProMotion aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site.
  
Informatie van derden De op deze site geplaatste informatie die van derden afkomstig is, bijvoorbeeld informatie over dansscholen, geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. ASLAS ProMotion is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze site.