dinsdag 30 juli 2013

Bachata Lounge - Warmond

Vol goede moed en enthousisastme ging ik zaterdag 22 juni naar de altijd leuke en druk bezochte ‘Bachata Lounge' party te Warmond. Om de ingang te vinden moet je eerst het halve gebouw rond lopen voordat je eenmaal binnen bent. Dat beschouwen we maar als de warming-up voor de benen en het verhoogt de spanning omdat je vanaf buiten de warme en tropische klanken van bachata en salsa alleen nog maar hoort, en nog niet ziet.

Bij binnenkomst zag het er warm en donker uit. Logisch want  de party stond in het teken van ‘Candlelight’. Vandaar die heerlijke Bachata Romantica's. Ze klinken zwoel, slow en sexy. Helemaal top dus.

De  echte bachata liefhebber komt volledig aan zijn trekken en kan zich uitleven op de grootste dansruimte. Er werd volop en naar hartelust gedanst. Rond 01.00 uur werd het publiek nog verrast door een bachata demo van …………………… 

Op de salsavloer werd er ook uitbundig gedanst.  Het was niet zo druk dus het voordeel daarvan is dat je lekker voluit kan dansen. De derde ruimte was bestemd voor de kizomba fanaten. Jammer genoeg was het daar de gehele avond erg rustig.  

De dj’s  waren voor mij nieuw. Dat merkte je ook de muziekkeus. Het was, zoals eerder gezegd lekkere muziek, maar bij voorgaande edities was de muziek toch meer opzwepend, en gevariĆ«erder. Dit gold zowel voor de bachata als de salsa room. Het was wat ingetogener dan normaal. Waarom dat was weet ik niet.

Over het algemeen heerste er een goede sfeer en had je veel dansruimte. 

Facts

Parkeren: Gratis parkeren en er zijn veel parkeerplaatsen

Zalen: Ruime zalen en goede dansvloeren

Bar: Ruime bar alleen te weinig personeel

Sfeer: Goed

Publiek: lekker gemixed. Doelgroep metname tussen de 25  en 45 jaar

Consumptiebonnen: Verkrijgbaar tegen een goede prijs en bij te veel ingekochte muntjes kan je ze aan de eind van de avond weer inruilen. Dat vind ik geweldig en dat is bijna nergens anders!!

Review by Alejandro Casas / 22-06-2013 / rated: ... stars


Geen opmerkingen:

Een reactie posten